Deze series behoren tot de beste Netflix Originals

netflix originals

Netflix investeert jaarlijks enorm veel geld in eigen content: de Netflix-originals. We zullen eerlijk zijn, ze zijn niet allemaal even goed. Er zitten zelfs echt bar slechte films en series tussen. Echter zitten er ook zeker een paar toppers tussen die we je niet willen onthouden. Lees dan ook snel verder voor onze favorieten.

1 Narcos

In deze dramaserie van Netflix wordt het waargebeurde verhaal verteld over de drugskartels in Colombia. Je ziet hoe machtig de kartels zijn en het nodige schrikbarende geweld dat hier bij hoort. In Narcos staat vooral de jacht op Pablo Escobar centraal. Door zijn wereldwijde handel in cocaïne, behoorde hij tot één van de rijkste mensen ter wereld. Alhoewel er al veel documentaires en series over Escobar zijn gemaakt, heeft Netflix met deze eigen Original een onwijs goede serie geproduceerd.

2 Bloodline

In deze serie staat de familie Rayburn centraal, een respectabele en succesvolle familie. Althans, zo lijkt het. Langzaam aan komt namelijk beetje bij beetje de waarheid naar boven. Dit komt voornamelijk door de terugkomst van Danny tijdens een familiereünie, het zwarte schaap van de familie. Danny is echter niet meer van plan om Florida Keys te verlaten. Wat verbergen de ouders en succesvolle kinderen John, Kevin en Meg? Je komt er achter tijdens de 3 seizoenen van de Netflix Original.

3 Mindhunters

Een serie over een aantal van meest beruchte Amerikaanse seriemoordenaars ooit. De moorden zelf worden echter niet in beeld gebracht, want waar het in deze serie omdraait is het achterhalen en verdiepen van in de psychologie achter moorden. Twee FBI-agenten doen dit door middel van het interviewen van moordenaars. Dit zorgde voor een ware doorbaak in de criminologie, eind jaren 70. Mindhunter telt twee seizoenen met een totaal aantal aflevering van 19 stuks.