Maak jouw huis slimmer met deze snufjes

Het wordt steeds normaler om jouw huis te voorzien van de nodige technische snufjes. Denk maar aan lampen die je met jouw stem kunt bedienen of de verwarming die je met jouw telefoon kunt aanzetten. Deze snufjes maken jouw dagelijkse leven een stuk makkelijker. Hoe je jouw huis slimmer kunt maken, lees je hieronder.

1. Vloerverwarming

Hoe fijn is het om rond te kunnen lopen in jouw huis zonder dat je last hebt van koude voeten? Bovendien zal vloerverwarming de ruimte verwarmen op een geleidelijke manier en zullen jouw maandelijkse kosten dalen. Om nog slimmer om te gaan met vloerverwarming kun je dit systeem zelf ook slim maken. Je hebt namelijk vloerverwarming die je met jouw telefoon kunt bedienen. Handig, want zo kom jij altijd thuis in een aangename omgeving. Ook kun je een compleet schema instellen voor jouw vloerverwarming zodat het verwarmen helemaal automatisch gaat. Wil jij weten of vloerverwarming bij jou past? Neem dan eens een kijkje op Wonenonline.

2. Lampen

Slimme lampen zijn tegenwoordig helemaal hip and happening. En wanneer jij jouw huis slimmer wil maken, mogen deze lampen zeker niet ontbreken. Je kunt de lampen namelijk instellen op jouw humeur, dan geven ze een bepaalde kleur af. Je kunt ook de lampen alvast aanzetten via jouw telefoon als het donker begint te worden en wanneer jij nog niet thuis bent. Er bestaan ook zelfs lampen die je kunt bedienen met jouw stem.

3. Deurbel

Bestel jij tegenwoordig van alles online? Dan is het erg prettig om een slimme deurbel te hebben, vooral als je niet vaak thuis bent om de pakketjes aan te nemen. Wanneer de bezorger aanbelt kun jij tegen de bezorger praten en vragen of diegene het pakketje bijvoorbeeld onder de carport kan leggen. Ook kun je met een slimme deurbel jouw voortuin in de gaten houden. De deurbel kan namelijk momenten van beweging opnemen en opslaan, zodat je deze later kunt terugkijken. 

4. Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger neemt het werk voor jou uit handen. Dat is erg prettig, vooral als je niet veel tijd hebt om met de stofzuiger in de rondte te gaan. Je kunt de stofzuiger bedienen met jouw telefoon en hem op een gewenst tijdstip laten schoonmaken. Bovendien laat hij vaak zien welke route hij in het huis heeft afgelegd. Ook hebben de meeste robotstofzuigers ook nog eens een dweilfunctie. We kunnen dus wel zeggen dat een robotstofzuiger zeker thuishoort in jouw slimme woning.