De 5 beste elektrische scooters van 2022

De 5 beste elektrische scooters van 2022

Ben je van plan om een elektrische scooter te kopen? Er zijn dan verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het vermogen van de motor en de actieradius die de batterij weet te realiseren. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel elektrische scooters verkrijgbaar, daarom vertellen we je wat de 5 beste elektrische scooters zijn voor 2022.

De scooter met twee zitplaatsen

Met de Lixiqo Elektrische Scooter rij je veilig van A naar B. Deze elektrische scooter is voorzien van achterwielaandrijving. Hierdoor kan je sneller accelereren en haal je makkelijk een topsnelheid van 40 km per uur. Met een accu van 12 AH rij je tot wel 40 kilometer of meer. De e-scooter beschikt over lichten, waardoor rijden in het donker ook veilig kan. De scooter kenmerkt zich door de stoere wielen én de twee zitplaatsen.

 

Een elektrische scooter met een accu van Samsung

De IVA E-GO S5 is een betaalbaar exemplaar die wel erg betrouwbaar is. De 3000 watt Bosch motor wordt gecombineerd met een accu van Samsung. De krachtige motor van Bosch wordt ook gebruikt in elektrische motorscooters. Hierbij halen ze een topsnelheid van wel 80 km per uur.

De duurzaamste scooter

De Elephant Elektrische Scooter is krachtig én robuust. De actieradius van deze e-scooter bedraagt 30 kilometer. Hierdoor is de scooter ook geschikt voor woon-werkverkeer. Deze scooters zijn erg milieuvriendelijk, want ze zijn uitgerust met een afneembare accu. Je kunt de accu makkelijk opladen door ze in het stopcontact te pluggen. Benzinekosten zijn hierdoor passé!

Een stoer model

De Elephant Elektrische Chopper heeft een stoere uitstraling. Dit model bestaat uit kwalitatief sterk staal. Dit zorgt dat het frame niet alleen robuust is, maar ook erg duurzaam is. De banden van dit model zijn stevig, waardoor een comfortabele rit wordt gegarandeerd. De actieradius van deze e-scooter is 50 kilometer. Opladen is makkelijk, want de accu kan van de scooter worden gehaald. De gemiddelde laadtijd ligt tussen de vijf en zever uur.

Een elektrische scooter met Bosch motor

De Evomaxx E-Trend is een kwalitatieve scooter die een aantrekkelijke prijs met zich meedraagt. De e-scooter beschikt over een Bosch motor. Ondanks het lage prijskaartje heeft de scooter een mooie actieradius. Deze ligt tussen de 50 en 80 kilometer. Hierdoor is het een prachtige scooter die zeer geschikt is voor woon-werkverkeer. Deze e-scooter kan daarnaast worden voorzien van een extra accu. Hierdoor ligt de actieradius tussen de 100 en 160 kilometer. Perfect als je dagelijks langer onderweg bent!

Een scooterverzekering afsluiten

Heb je een mooie e-scooter op het oog? Vergeet dan niet dat je ook voor elektrische scooters een scooterverzekering moet afsluiten. Vind je het lastig om te kiezen? Ga dan eens een scooterverzekering vergelijken bij InShared. Hierdoor krijg je meer inzicht in de mogelijkheden voor een scooterverzekering.