Het miljoenen vermogen van verschillende Nederlandse Dj’s

nederlandse dj's

Dat Nederland aardig wat succesvolle Dj’s kent, zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan. Zo zullen de namen Tiësto, Martix Garrix, Armin van Buuren en diens tracks je bekent in de oren klinken. De heren braken niet alleen in Nederland door, maar over de gehele wereld. Zo mocht Tiësto in 2004 op de Olympische spelen draaien. In de muziekindustrie worden leuke bedragen verdient. Met optredens over de gehele wereld hebben de Nederlandse Dj’s door de jaren heen dan ook een leuk vermogen opgebouwd. Samen zijn zij goed voor een vermogen van ruim 200 miljoen.

Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, rijkste Nederlandse Dj

Van het bovenstaande rijtje Nederlandse Dj’s heeft Dj Tiësto, officiële naam Tijs Verwest, veruit de meeste knaken. Zo wordt zijn vermogen rond de €150.000.000 geschat. Dit maakt Tiësto direct de rijkste Nederlandse Dj. Ook de jonge Martin Garrix heeft financieel niets te klagen. Zo verdient hij met zijn tracks en optredens jaarlijks ruim 17,5 miljoen. Dit komt neer op een maandsalaris van ongeveer anderhalf miljoen euro! Zijn vermogen wordt tussen de 30 en 40 miljoen euro geschat. Niet verkeerd voor iemand in de 20…

Armin van Buuren en het Koninklijk Huis

Tijdens de inhuldiging van onze Koning Willem-Alexander mocht Armin van Buuren voor de kersverse koning optreden. Dit optreden heeft de Dj veel opgeleverd. Zo keken er meer dan vijf miljoen mensen naar hoe de koning geheel onverwachts aanmeerde om van Buuren te bedanken voor zijn set samen met het Koninklijk Concertgebouw orkest. Ook het vermogen van deze populaire Nederlandse Dj heeft zes nullen en wordt geschat op ongeveer 40 miljoen euro. Hieruit kan dus geconcludeerd worden dat Nederland flink wat talent heeft in de Dj-wereld. Zo zijn alle drie de heren al één of meerdere keren uitgeroepen tot beste Dj te wereld.