De beste iPhone apps

De Appstore staat vol met honderden apps, betaald en onbetaald. Heel handig al die mogelijkheden, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben 5 handige apps voor je op een rijtje gezet die jij zeker moet downloaden!

Fantastical

Deze app is voor iedereen die geen kei is in plannen. Fantastical zorgt ervoor dat je je afspraken makkelijk in kunt plannen en deze ook kan voorzien van locaties en deelnemers. Daarnaast kan je in deze app ook al je taken opschrijven. Heel handig om al je zaakjes op orde te houden.

Homedesign 3D

Van plan om een kamer of je hele huis aan te pakken? Met de Homedesign 3D app kan je je hele huis tekenen en invullen met jouw ideale inrichting. Door het ruime assortiment aan woonartikelen, zet je je favoriete meubels er neer en bepaal je of je nieuwe raam decoratie een match is met de rest van je huis. Passen jaloezieen beter bij het nieuwe moderne interieur of kan je dan beter gaan voor zwarte gordijnen? Deze app helpt je bij het creëren van je droomhuis.

Feedly

Feedly zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van al het actuele nieuws. Met de app voeg je de feeds van je favoriete websites toe en die worden vervolgens op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo zie je dus alleen nieuws dat aansluit op jouw interesses. Met het uitklapmenu in de app schakel je handig over op verschillende soorten artikelen en hier vind je dan ook de mogelijkheid om jouw favoriete artikelen te delen met vrienden. 

Scanner Pro

Het niet in huis hebben van een scanner kan soms heel vervelend zijn. Als je documenten of bonnen in moet scannen, is Scanner Pro de juiste oplossing voor jou. Deze app zorgt ervoor dat je op een simpele wijze al je documenten, papieren etc. in kan scannen. De app gebruikt algoritmes om de schaduwen te verwijderen, scans scherper te maken en het juiste perspectief te kiezen. Deze kan je vervolgens e-mailen, printen of opslaan in clouddiensten zoals Dropbox of iCloud. 

Sleep Cycle

Genoeg slaap pakken is ontzettend belangrijk. Met de app Sleep Cycle wordt jouw slaapritme gemeten en wordt de kwaliteit hiervan in kaart gebracht. Op deze manier creëert de app een slimme wekker. Deze maakt jou rondom jouw gewenste tijdstip op het ideale moment wakker, zodat jij gegarandeerd fris en fruitig aan de dag begint. Via de ingebouwde microfoon van je iPhone worden je geluidsgolven gemeten en zo wordt de ideale wekker voor jou gezet.