5x de leukste fashion-apps

Wil jij ook altijd van alles op de hoogte zijn, net als de laatste modetrends? Gelukkig heb je hiervoor een simpel apparaatje nodig dat je waarschijnlijk altijd bij je hebt: de telefoon. Je kunt namelijk talloze apps downloaden die dagelijks een bron van inspiratie zullen zijn voor jouw kledingkast. Wil jij weten welke dat zijn? Lees dan gauw verder.

1 Fashionchick

Ben je op zoek naar een designer T-shirt, maar weet je niet waar je moet zoeken? Open dan de app ‘Fashionchick’. In deze app kun jij al jouw wensen doorgeven en de app gaat voor jou op zoek. Vervolgens krijg je een complete lijst te zien met talloze winkels en merken met allerlei T-shirts naar jouw wens. Bovendien kun je dankzij deze app op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de modewereld.

2 Pose

Heb je inspiratie nodig? Dan is de app ‘Pose’ ideaal. Je kunt namelijk via deze app allerlei bloggers, stylisten en modellen volgen van over de hele wereld. Zij plaatsen de kleding die zij dragen en deze worden zelfs getagd, zodat jij ook een Moncler jas kunt aanschaffen. Als je wil kun je de kledingstijl zelfs klakkeloos overnemen.

3 Style.com

Fashionista’s opgelet, want de app ‘Style.com’ is voor jou op het lijf geschreven. Als je geen een modeshow wil missen, helpt deze app jou het herinneren. Via de app heb je zelfs toegang tot de collectie die de modemerken op de catwalk hebben laten zien. Zo weet jij dus altijd wat de volgende modetrends zullen zijn. 

4 NSMBL

‘NSMBL’ is een van de grootste websites op het gebied van lifestyle. Deze website is opgericht door Anna Nooshin, een van de grootste fashioniconen van Nederland. Ook heeft deze website een app gelanceerd waarin je iedere dag op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes. Zo weet je zeker dat je niet achter zult lopen op het gebied van fashion en lifestyle. Handig!

5 Swipe & Shop

Je kunt deze app vergelijken met Tinder, alleen dan hoef je geen personen naar links of rechts te swipen. Bij ‘Swipe & Shop’ gaat het om kleding van allerlei verschillende merken en winkels. Zie je leuke Philipp Plein schoenen? Dan druk je op het hartje. Als je een item ziet wat niet jouw stijl is, dan druk je op het kruisje. Voor je het weet heb je een heel nieuwe garderobe bij elkaar gesprokkeld!